onsdag 30 maj 2012

Slipover till en liten kille

Fick äntligen tummen ur och gjorde klart denna slipover som legat i några dagar och väntat på sista finslipningen.. Är väldigt nöjd med resultatet men flätmönstret var ganska segt i slutet kan jag erkänna. Det är en öppning i kanten på halsen som stängs med en knapp så den är lätt att trä av och på.

Mönstret kommer från Sticka till babyn och den är stickad i Novita Helen och stickor nummer 4.

Har varit helt hysteriskt trött de senaste dagarna! Säger fel namn till barnen på jobbet hela tiden, kan ju inte påstå att det gör mig jättepoppis haha.. Det är smällar man får ta, terminen är ju snart slut, och därefter är det inte långt kvar till några veckors härlig semester! Hoppas alla får en bra kväll!

tisdag 29 maj 2012

Meganystan

Måste bara visa detta meganystan som jag köpte på marknad i Lidköping i lördags! Blev helt fascinerad och kär i det för att det var så stort! Det är 350 gram, ett "normalt" nystan på 50 gram ligger bredvid för att få en visuell bild av hur stort nystanet faktiskt är! Mamma konstaterade att det lätt skulle kunna användas som en soffkudde, haha.. Vet egentligen inte vad jag ska göra med det men det lutar åt barnkläder just nu..

måndag 28 maj 2012

Första pytten!

Försöker mig på en "pytt i panna" för första gången. Det får också bli det första inlägget i denna nya fräscha blogg som kommer att bli lite mer fixad så småningom..